Koninklijk blogje van Ruud

Wilhelmus van Nassau ik ben misschien ook wel van Duitse bloed. Mijn opa aan de kant van de familie van mijn vader had een vader die Conrad van Lippe-Biesterfeld heette. De vragen over ons koningshuis tijdens het Skypen deed mij daar aan denken. We kunnen ieder van ons ook koninklijk zijn. We hebben liefde in ons hart, en dan ben je in de koninkrijk van de liefde. Je kunt dan zaadjes, plantjes en bloemen laten groeien en bloeien. Groet Ruud

Laat een reactie achterTruus Geertsema- de Reus

3 jaren geleden

wat een leuke blog en wat fijn dat we dan allemaal koninklijk zijn en druk met zaadjes en plantjes laten groeien! Ik ga morgen bloemetjes zaaien ‘cosmea’ ?

hans tijhuis

3 jaren geleden

Hoi i allemaal,bij deze wilde ik reageren op onze blog.Het is fijn om te horen en te zien dat het jullie goed gaat,ondanks de corona,het duurt misschien wel lang,maar volgens mij zal het wel langer duren.Volgens mij zijn er al plannen om met een paar man al voorzichtig te beginnen op de moestuin,personelijk blijf ik nog even weg..Ik hoor en zie leuke reacties op skype b.v.Annet veel aan het bakken,Jetske ook aan het bakken en samen met Pa tuinieren op het balkon.Ruud met zijn nicht aan het koken via skype.Robin druk in zijn tuintje,maar belangrijk ook stoppen met roken,dat in deze tijd HOU VOL.Marlies en Maria houden ons bezig met gesprekken en Gerardus ¨scheurkalender¨en opdrachten,zelf beb ik niet zo actief,ik kan me niet zo concentreren,het komt wel groetjes Hans.

Overig Nieuws

Nieuwsbrief #2

Nieuwsbrief Moestuinerij-001-LR

Nieuwsbrief 1!

Vanaf vandaag gaan wij ieder seizoen een nieuwsbrief maken over onze werkzaamheden. Natuurlijk komt ‘ie ook hier te staan, zodat…
IMG_20210429_143242

Annet zaait tomaten

Annet heeft op 14 april 2021 tomaten in potjes met zand gezaaid. Dat heeft ze met haar groene vingers gedaan.…
IMG_20210408_141320_002

Geachte lezer,

Op dinsdag 6 april heb ik en Annet spinazie en radijs in de kas gezaaid. De zorgboerin heeft met een…
IMG_1615

1 april

Geachte lezer, Het is vandaag 1 April. Dit is geen grap. Dit is een echt verhaaltje. Hans onze liefhebbende collega…
De Correspondent

De Correspondent

Onze tweede sluiting is inmiddels ten einde en we trappen af met een hele mooie publicatie in de Correspondent. We…

Openingstijden

Moestuinerij Kas & Co

Dinsdag tot en met donderdag van 9:00 tot 16:00 uur.

Moestuinerij Stadzigt

De tuin is vrij toegankelijk, de tuinvrouw is er op maandagmiddag en op afspraak. De vrijwilligers zijn er door de week op wisselende tijden. Er is een tafeltje met handel, geld graag contant in het potje.

Adres

Moestuinerij Kas & Co
Kromme Rade 5
1241 LK Kortenhoef

Moestuinerij Stadzigt
Meerkade 2
1412 AB Naarden

Telefoon
(zorg)tuinvrouw Maria: 06-19225634

Copyright: Moestuinerij

Realisatie: Webheld