Koninklijk blogje van Ruud

Wilhelmus van Nassau ik ben misschien ook wel van Duitse bloed. Mijn opa aan de kant van de familie van mijn vader had een vader die Conrad van Lippe-Biesterfeld heette. De vragen over ons koningshuis tijdens het Skypen deed mij daar aan denken. We kunnen ieder van ons ook koninklijk zijn. We hebben liefde in ons hart, en dan ben je in de koninkrijk van de liefde. Je kunt dan zaadjes, plantjes en bloemen laten groeien en bloeien. Groet Ruud

ACF Pro plugin is not active

Laat een reactie achterTruus Geertsema- de Reus

2 maanden geleden

wat een leuke blog en wat fijn dat we dan allemaal koninklijk zijn en druk met zaadjes en plantjes laten groeien! Ik ga morgen bloemetjes zaaien ‘cosmea’ 🌸

hans tijhuis

2 maanden geleden

Hoi i allemaal,bij deze wilde ik reageren op onze blog.Het is fijn om te horen en te zien dat het jullie goed gaat,ondanks de corona,het duurt misschien wel lang,maar volgens mij zal het wel langer duren.Volgens mij zijn er al plannen om met een paar man al voorzichtig te beginnen op de moestuin,personelijk blijf ik nog even weg..Ik hoor en zie leuke reacties op skype b.v.Annet veel aan het bakken,Jetske ook aan het bakken en samen met Pa tuinieren op het balkon.Ruud met zijn nicht aan het koken via skype.Robin druk in zijn tuintje,maar belangrijk ook stoppen met roken,dat in deze tijd HOU VOL.Marlies en Maria houden ons bezig met gesprekken en Gerardus ¨scheurkalender¨en opdrachten,zelf beb ik niet zo actief,ik kan me niet zo concentreren,het komt wel groetjes Hans.

Overig Nieuws

IMG_3737

Jetske blogt

Jetske is dertig jaar geworden! Gefeliciteerd! Gelukkig konden we je verjaardag weer ‘echt’ vieren, en dat hebben we gedaan! Hierbij…
20200619_161943

Hoera, hoera

De Moestuinerij Kas en Co gaat weer volledig open. We hebben een tijdje geskypd. Dat was heel gezellig, maar het…
IMG_0582

Frisse start…

Daar zijn we weer. Het was even rustig, maar dat komt omdat de site is aangepakt en bijgewerkt. Na een…
IMG_0464

Nostalgie-Luilak!

Maria vroeg aan ons wat de plannen waren voor het pinksterweekend,ik stelde gelijk voor om de zaterdagochtend vroeg te herdenken…
IMG_0534

De eerste tuinbonen

Afgelopen woensdag heeft Marlies een salade voor ons gemaakt met tuinbonen! Jaha, ik denk dat wij een van de eersten…
20200519_124012

Weer een beetje begonnen

hoi allemaal,afgelopen woensdag 13 05 2020 zijn ze weer aan de slag gegaan op de moestuinerij,enigszins aan gepast wat de…

Openingstijden

Moestuinerij Kas & Co

Dinsdag tot en met donderdag van 9:00 tot 16:00 uur.

Moestuinerij Stadzigt

De tuin is vrij toegankelijk, de tuinvrouw is er op maandagmiddag en op afspraak. De vrijwilligers zijn er door de week op wisselende tijden. Er is een tafeltje met handel, geld graag contant in het potje.

Adres

Moestuinerij Kas & Co
Kromme Rade 5
1241 LK Kortenhoef

Moestuinerij Stadzigt
Meerkade 2
1412 AB Naarden

Telefoon
(zorg)tuinvrouw Maria: 06-19225634

Copyright: Moestuinerij

Realisatie: Webheld